Hamarabb érkezhet meg az Android 13 Samsung okostelefonokra, mint valaha

BRAZIL - 2021/05/11: In this photo illustration the Android logo seen displayed on a smartphone screen. (Photo Illustration by Rafael Henrique/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Igaz, hogy sok okostelefon még az Android 12 rendszert sem kapta meg, mégis érkeznek már az szivárgások az Android 13-as rendszerről. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

Az Android 12 rendszer jelenleg a legújabb androidos fronton, amit még mindig nagyon sok készülék nem kapott meg. A Samsung már tavaly novemberben elkezdte lefrissíteni készülékeit és a folyamat még mindig tart, hiszen nagyon sok okostelefon van a listában, ami megkapja a rendszert.

Ennek ellenére a szivárgások már folyamatosan érkeznek az Android 13-as rendszerről, amiről már több dolog kiszivárgott, viszont arról még nem volt információ, hogy az első okostelefonok mikor kaphatják meg az új rendszert.

Mostanáig, hiszen egy új szivárgás szerint megtudhattuk, hogy sokkal gördülékenyebb lehet idén a frissítési rendszer, mint eddig, legalább is a Samsung háza táján.

Állítólag 3-4 hónapon belül, azaz júliusban már elérhető lehet a csúcskategóriás Samsung okostelefonok számára a béta verzió, ami először Dél-Koreában lesz majd elérhető, később pedig globálisan is.

Ezt összevetve az Android 12-es frissítésekkel, tavaly a béta verziót először 2021 szeptemberében lehetett letölteni. Így arra is meg van az esély, hogy akár már szeptember végén vagy október elején Android 13 OneUI 5.0-val felszerelt okostelefonok legyenek a piacon.


Forrás