Hamarosan bemutatkozhat a Samsung Galaxy M22

a22

Szinte minden kiszivárgott a következő M szériás Galaxy készülékről és a közeljövőben be is mutathatják. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung egy újabb M szériás készüléket mutathat be a szivárgások szerint. Ez a széria jó áron kínál nagy akkumulátor kapacitást és erős hardvert. Többnyire egy Samsung Galaxy A szériás mobiltelefon kerül ilyenkor átdolgozásra valamilyen formában.

A szivárgások szerint a készülék egy 6,4 colos HD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű Super Amoled kijelzőt kaphat meg 20:9-es képaránnyal. A kiszivárgott képek szerint a szelfi kamera csepp alakban jelenik meg az előlapon.

m22

Hardveres fronton egy nyolcmagos MediaTek Helio G80 dolgozhat a készülékben 4 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. Utóbbit tovább bővíthetjük további 1 TB-ig MicroSD kártya segítségével.

A hátlapi főkamera felbontása 48 MP-es, ami mellé társulhat egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamera, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse. Az akkumulátor nagysága pedig 6000 mAh kapacitású, amit valószínűleg majd 15W maximális sebességgel lehet majd feltölteni.

A Samsung Galaxy M22 durván 85.000 Ft-os áron debütálhat. A telefonról tehát elmondhatjuk, hogy egy Samsung Galaxy A22 LTE mobiltelefon jöhet, nagyobb akkumulátorral és eltérő hátlapi dizájnnal.


Forrás