Hamarosan érkezhet a Huawei Nova 8 SE 4G

huawei

Új okostelefont mutathat be hamarosan a kínai vállalat, aminek a neve Huawei Nova 8 SE 4G. Mutatjuk a részleteket a készülékkel kapcsolatban.

crypto50

A Huawei úgy tűnik, hogy nem áll le és még az idén új okostelefonnal állhat elő, ami Kínában jelenhet meg először, Huawei Nova 8 SE néven.

Ez a tavaly bejelentett 5G képes modell, hasonló specifikációkkal felszerelt változata lehet. Hivatalos árazásról egyelőre még nincs hír, csupán azt lehet tudni, hogy négyféle színben érkezik a készülék, ahogy a kiszivárgott képen is látható.

nova 8 se 4g

A Huawei Nova 8 SE 4G okostelefon egy 3800 mAh-es akkumulátorral lesz felszerelve, amit 66W-os sebességgel lehet feltölteni vezetékesen, USB Type-C porton keresztül. A gyártó szerint a teljes feltöltésig, mindössze 35 percre van szükség.

A telefonon elhelyezett kijelző egy 6,5 colos FHD+ felbontású OLED panel, ami mellé egy 16 MP-es szelfi kamera társulhat. Szoftveresen Harmony OS 2.0 fog futni a készüléken, így minden bizonnyal nem fog más régiókban megjelenni, egyelőre.

Hardveresen egy nyolcmagos Kirin 710A hajtja majd a készüléket, ami nem feltétlen a legújabb technológia, de a normál működést biztosan garantálja a készüléknél. A processzor mellé pedig 8 GB RAM és 128 GB belső tárhely társul. Utóbbi fix, nem lehet tovább bővíteni.

A hátoldalon összesen négy kamera lencsét helyeztek el egy négyzetes kameraszigetben. Egy 64 MP-es főkamerát, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencsét, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencsét.


Forrás