Hamarosan jön a Huawei Nova 9 SE

huawei

A kínai gyártó, úgy tűnik, hogy nem áll le újabb terméket fog a piacra dobni, Huawei Nova 9 SE néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a termékről.

crypto50

A tavalyi évben látszódott meg igazán, hogy az amerikai szankciók milyen hatással voltak a cég okostelefonjaira, hiszen az ezt megelőző évhez képest 80%-os zuhanást mutatnak az értékesítési statisztikák.  Ennek ellenére a cég nem adja fel és próbálja megtartani a felhasználói körét, igaz ez Európában sokkal nehezebb feladat, mint Kínában. Az új Huawei Nova 9 SE is ebben segíthet majd a cégnek és néhány információt már meg is tudhatunk róla.

Az újdonságot a Huawei Nova 8 SE készülék utódjának szánják az érkezést pedig több tanúsítvány is megerősíti, de sajnos ezek nem sokat árulnak el a termékről, de kiinduló pontnak ezek is jól jönnek.

Szoftveresen Kínában minden bizonnyal Harmony OS-el fog érkezni, a globális piacokon pedig Android alapokon futó EMUI-t kaphat meg, természetesen Google szolgáltatások nélkül.

A forrás azt mondja,  könnyen lehet, hogy a termék egy az egyben egy Honor 50 SE készülék lehet, de ez még egyáltalán nem biztos.  Az újdonság akkumulátor kapacitása 3900 mAh-es lesz, a RAM méret pedig minimum 8 GB. Hivatalos megjelenési dátumról egyelőre még nem érkezett hír, sem globálisan, sem Kínában, de hamarosan többet megtudhatunk erről.


Forrás