Három hátlapi kamerát kaphat a Huawei P11?

A szuper intelligens Kirin 970 lapka megalkotását követően, úgy tűnik, hogy jövőre a Huawei új szintre kívánja emelni a mobilos fényképezés fogalmát.


Azt egyenlőre még nem tudjuk pontosan, hogyan is fogják hívni a Huawei P széria következő modelljét, elvileg a P11 lenne a soros, azonban már hallhattunk olyan információkat is korábban, hogy P20 néven fog érkezni. Most újabb pletykák röppentek fel az újdonsággal kapcsolatban, melyek a mindig pontos információkat szivárogtató Even Blass-tól származnak. A kiszivárgott négy darab képet egy a Huawei-nek dolgozó grafikus készítette, mely igen erősen árulkodik a készülék kameráiról.

A fent látottak alapján megtudtuk, hogy 3 hátlapi szenzort kíván a Huawei, a következő zászlóshajójába integrálni. Ezeknek köszönhetően akár 40 megapixeles képet is tudunk majd készíteni, illetve ötszörös hibrid zoomal és optikai képstabilizátorral fog rendelkezni a kamerarendszer. Az előlapról is szó esett, ezen az oldalon egy 24 megapixeles modullal fog rendelkezni a mobil. Természetesen az elmúlt évekhez hasonlóan, most is a Leica fog segédkezni a megalkotásban.

A fő kamera 100%-al több fényt lesz képes fogadni, ez által pedig még szebb éjszakai képeket készíthetünk majd, melyben nagy segítségünkre lesz a Pro Night mód is. Úgy tűnik megint a Huawei lesz az első gyártó aki ezúttal 3 modult helyez el egy mobiltelefonban, annak idején a P9-el is mindenkit maga mögé utasított az első dupla kamerás mobil terén. Persze azért most sem árt fenntartásokkal kezelni a dolgokat, de nagyon úgy tűnik, hogy elég hivatalosak a képek, azonban a bejelentésig semmit sem vehetünk biztosra.