Hatalmas kedvezményt kínál a Samsung a Note 10-re váltóknak….csak nem nálunk

Sajnos itthon nem ad olyan nagy kedvezményeket a Samsung a készülékcsere program keretein belül, mint más országokban. Egy éve a hazai weboldalon 30 vagy 60 ezer forint kedvezményt kínálnak a Note 9-re váltóknak, ez azért nem mondható soknak. Pláne, hogy az USA-ban most akár 600 dollárral olcsóbban (kb. 176 ezer forint) is hozzá lehet majd jutni a Note széria legújabb tagjaihoz.


Ha az eddig pletykált 1000 dolláros árcédulát vesszük alapul, ez az összeg több, mint a készülék árának a fele. Persze nem minden esetben lehet szert tenni ekkora kedvezményre, csak ha Galaxy S10, S10 Plus, Galaxy S10e, Note9, Pixel 3, Pixel 3 XL, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS vagy iPhone XS Max-ról vált valaki. Olyan korábbi modellek esetében, mint a Galaxy S9, Galaxy S9 Plus vagy a Note 8, maximum 300 dolláros engedményt biztosít a Samsung.

A Note 10 és Note 10 Plus bemutatója augusztus 7-én lesz New York-ban, addig kevesebb mint két hét van hátra. A Samsung már el is indította a Trade-in programját az Egyesült Államokban, ebben részt vesznek a helyi szolgáltatók, de kártyafüggetlen készülék vásárlásra is van lehetőség. Aki szeretne, már előregisztrálhat és érdeklődhet mekkora kedvezményre jogosult. Nálunk valamiért nem erőlteti a dél-koreai gyártó leányvállalata az ilyesmit, pedig biztosan lenne rá igény.

A szolgáltatók sem biztosítanak akkora kedvezményeket, mint mondjuk az Egyesült Államokban, a Verzion kínálatában például, aki megveszi a Galaxy Note 10 5G-t, ajándékba kap egy standard Note 10-et is.

A bemutatót követően Magyarországon is megkezdődik az előrendelési időszak. Azt még nem tudni mit adnak majd a mobilok mellé, de ha mindenképp Note 10 vagy Note 10 Plus vásárlásán töröd a fejed, érdemes lecsapni rá az augusztus 23-ig tartó előrendelési időszak alatt. Igaz, később lesz olcsóbb is, de ha mellé dobnak mondjuk egy Galaxy Watch-ot, máris jó ajánlatnak számít az új csúcsmobil.