Hivatalosan is megjelent az Android 13-as rendszer

A Google a napokban hivatalosan is elindította az Android 13-as rendszer frissítését, amit néhány készülékre már le is lehet tölteni. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Az amerikai vállalat a napokban hivatalosan is elindította az Android 13-as rendszer frissítéseket, amit elsőként a Google Pixel okostelefonok kaptak meg, ami nyilván előre látható volt. Az új rendszer már a véglegesített verzió, így hamarosan még több okostelefonra fog majd megérkezni a rendszer.

A forrás szerint a vállalat már meg is erősítette, hogy a Samsung, a Xiaomi, a Motorola, az Oppo és még sok más vállalat terméke, ami Android rendszert futtat és jogosult az új rendszer frissítésre, még az idén megkaphatja a frissítéseket. A legnagyobb esély arra van, hogy leghamarabb a Samsung okostelefonok fognak majd a leggyorsabb ütemben frissülni, de persze ez csak találgatás, nem biztos információ.

A rendszer több újítást is hozhat magával, ami természetesen márkánként valamilyen szinte el fog majd térni, ahogyan azt már eddig megszokhattuk. Ha valaki bővebben szeretne tájékozódni arról, hogy mik azok, amik segítséget nyújthatnak a mindennapokban és most válik majd elérhetővé az új Android 13-as rendszer frissítésnél, kattintson a forrás linkre.


Forrás