Holnap megérkezhet az Android 13 az európai Samsung Galaxy modellekre

BRAZIL - 2021/05/11: In this photo illustration the Android logo seen displayed on a smartphone screen. (Photo Illustration by Rafael Henrique/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Néhány napja egy új információ jelent meg, ami szerint már holnap megérkezhet az Android 13-as rendszer néhány Samsung Galaxy készülékre. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az utóbbi hónapokban szinte csak arról lehet olvasni az új frissítésekkel kapcsolatban, hogy melyik modellre mikor érkezik meg melyik verzió, miben fog különbözni az Android 12-es rendszertől.

A Google és a Oneplus már egy ideje lefrissítette az első készülékeit, viszont a Samsung is a holnapi napon elindíthatja az első készülékére az Android 13 alapokon futó One UI 5.0 rendszert.

s22

Már néhány napja arról olvashattunk, hogy a dél-koreai vállalat vezetői ígéretet tettek arra, hogy októberben megérkezik a Samsung Galaxy S22 szériára az új rendszer, amit a megjelent szivárgások be is bizonyítanak, így október 24-én már megérkezhet az európai piacra is az Android 13.

Pontos információnk egyelőre még nincs arról, hogy itthon mikor érkeznek meg a frissítések először, de amint megtudjuk, megírjuk nektek.

A forrás szerint ezek az újítások várhatóak az új rendszerben:

  • Optimalizált rutin mód
  • Termelékenység optimalizálás (továbbfejlesztett multitasking, új lehetőség a szöveg kinyerésére és beolvasására, optimalizált Samsung Dex és Samsung Notes, csatlakoztatott eszközök)
  • Új ikonok
  • Új alvó üzemmód
  • Adatvédelem és biztonság optimalizálása
  • Új hívás előugró ablak és új értesítési elrendezés
  • Új kezelés az eszköz testre szabásához (zárolási képernyő, háttérképek, új elrendezés a widgetekhez)


Forrás