Hónap végén érkezik a Black Shark 2 Pro

A Black Shark 2 Pro debütálását már a Xiaomi is megerősítette, most pedig futott is egy kört a Geekbench-nél a gamer mobil picit továbbfejlesztett változata.


Miután a Qualcomm bejelentette legújabb rendszerchipjét a Snapdragon 855 Plus-t, két napra rá a Black Shark weibo oldalán is megjelent egy promóciós kép, ami a Black Shark 2 Pro érkezését hivatott promotálni. A poszter szerint július 30-án fog bemutatkozni az eszköz. Valószínűleg nagy frissítéssel nem kell számolnunk, csak a lapkát cserélik le a legfrissebb Snapdragonra, vagyis a 855 Plus-ra. Az új processzor egyébként 4%-al jobb CPU és 15%-al jobb GPU teljesítményt ígér.

black-shark-2-pro-poster

A napokban járt a Geekbench-nél is a Black Shark 2 “folytatása” és az egymagos teszt során 3632 pontot ért el, a többmagos megmérettetés alkalmával pedig 11304 pontot szerzett. Mint tudjuk az Asus ROG Phone 2 is Snapdargon 855+ CPU-val fog megjelenni június 23-án. Illetve már a Nubia Red Magic 3-ról is lehetett hallani, hogy érkezni fog belőle egy olyan változat amiben a Qualcomm legújabb csúcsprocesszora lesz.

black-shark-2-pro-geekbench

A Black Shark 2 Pro-ra visszatérve, a Geekbench-nél a blackshark DLT-A0 modellszámú 12 GB RAM-el szerelt variáns járt. Azt, hogy külsőben hoz-e valami változást a Pro még nem tudni, valószínűleg pár nappal a bemutató előtt már több minden kiderül róla.