Ilyen lehet a Huawei Nova 8i

huawei nova 5t

A Huawei az utóbbi időben ne halmozza el a célközönséget mobiltelefonokkal. Most viszont érkezhet egy új modell egyes piacokra.

INLOCK

A kínai cég a Huawei Nova sorozatot már jó ideje futtatja világszerte, de főként az ázsiai piacra koncentrálva. A legutóbb Magyarországon megjelent Nova készülék a Huawei Nova 5T. Vélhetően ez az új készülék se fog elérni hazánkba, de azért érdemes egy két szót ejteni róla.

Pletykák szerint első körben a délkelet-ázsiai piacon, Malajziában és a Fülöp-szigeteken. A render kép alapján a készülék hátoldala nagyon hasonlíthat a Huawei Mate 30 Pro készülékre. Négyes kamera elosztást a készülék hátlapján középre pozicionálva. A jobb felső sarokban pedig egy LED villanót kapunk. A készülék jobb oldalán van elhelyezve a kikapcsoló gomb, ami egyben egy ujjlenyomatolvasó is.  Felette pedig a hangerő szabályzó gomb foglal helyet.

huawei

A specifikációt nézve a főkamera egy 64 MP-es F 1.9 rekeszértékű lencse, emellett kapunk egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencsét egy 2 MP-es makró és 2 MP-es mélység szenzort is. Színek tekintetében érkezhet ezüst, kék és fekete dizájnnal. A kijelző egy 6,67 colos FHD+ LCD panel. Az akkumulátor 4300 mAh, amint 66W-al tudunk feltölteni. A Huawei szerint mindössze 38 perc szükséges a teljes feltöltésig. A készüléket pedig egy Snapdragon 662 hajthatja.

Hivatalos árazásról és megjelenésről, egyelőre nincs információnk.

Forrás