Íme a legfrissebb Top 10-es Antutu lista

antutu

Már megszokhattátok, hogy megosztjuk veletek minden hónapban, a legerősebb Antutu listát. Mutatjuk, hogy most mik a legerősebb készülékek az okostelefon piacon.

crypto50

Sokan fontosnak tartják azt, hogy mennyire erős a processzora és felszereltsége egy okostelefonnak. Erre az Antutu ranglista mindig valós eredményekkel szolgál, igaz azt is meg kell jegyezni, hogy amelyik készülék ezen a listán szerepel rossz választás nem lehet. Sőt azt is fontos megjegyezni, hogy azok a készülékek is, amik nem fértek a top 10-es listába, csúcskészülékek lehetnek, csupán pontszámban maradnak le a riválisoktól.

A legfrissebb kimutatások szerint, jelenleg a top 10-es listában csak olyan okostelefon szerepel, amiben Snapdragon 888 vagy Snapdragon 888 Plus dolgozik, így a Snapdragon 8Gen1 SoC-al bemutatott készülékek, leghamarabb a következő havi listában kaphatnak helyet.

antutu

Jelenleg az első helyet a Red Magic 6 foglalja el, 860.559-es pontszámmal, amit a Rog Phone 5s Pro és Rog Phone 5 követ. A negyedik a sorban a Realme GT készüléke, ami 815.928 pontot kapott, nem mellesleg ez az első olyan készülék a listában, ami 12 GB RAM-al van felszerelve. Őt követi az IQOO7, ami leginkább az ázsiai piacon kapható.

A hatodik helyre a Motorola csúszott be a Moto G200 5G okostelefonnal, amiben egy Snapdragon 888 Plus lapka munkálkodik. Őt követi a Oneplus 9 Pro, a Sony Xperia 1 III 5G, a Oneplus 9 és a Xiaomi Mi 11i.


Forrás