Ingyenes lesz a részvétel az idei Google I/O konferenciára

google-io-cover

Idén nem marad el a Google I/O konferenciája, és akár te is részt vehetsz rajta!

A COVID-19 járvány miatt a 2020-as Google I/O konferencia teljes mértékben elmaradt. Most viszont úgy néz ki, hogy a keresőóriás megtartja a fejlesztők részére létrehozott rendezvényt, csak éppen egy kis korlátozással oldják majd meg ezt. Valószínűleg a legtöbben már sejtik, hogy a Google online fogja megtartani a konferenciát, de ennek köszönhetően bárki ingyenesen részt vehet rajta. Az eseményre május 18-20 között fog sor kerülni és már most lehet rá regisztrálni a következő linken.

Információink alapján a 2021-es Google I/O-t virtuális előadásokkal és workshopokkal fogják tarkítani, valamint a vállalati és termékhírekre fognak összpontosítani. Regisztrálhatunk oktatók által vezetett Q&A foglalkozásokra és lesznek AMA (Ask Me Anything) beszélgetések is. Természetesen a Meetup-ok sem maradnak el, itt a résztvevők tudnak majd beszélgetni egymással.

Az I/O-ra tehát bárki regisztrálhat, egy adott esemény vagy rendezvény előtt személyre szabott értesítést fognak kapni a regisztráltak a Google-től.

Ez is érdekelhet:

Nagyon vigyázz, új vírusos levél terjeng – mutatjuk mit ne nyiss meg

Itt ellenőrizheted, hogy Facebookos adataid kiszivárogtak-e

Mostantól még jobban kell vigyázni a csomagküldő sms-es vírussal