IOS 9.3 munkáltatók előnyben

Hamarosan megérkezik az ISO új rendszerfrissítése, az új frissítés fejlesztői dokumentumaiban kiderült, hogy erőteljesen hozzányúltak a távoli menedzselés funkcióhoz, mely következményi a következők:

Sokaknak megadódik az a lehetőség, hogy a munkahelyén keresztül céges telefonként egy iPhone-t kérjen magának, hogy így utána az utcán és a plázákban tudjon vele feszíteni, hogy neki milyen drága és trendi készülékre “futja”.

ios93.jpg

Az új frissítést követően lehetővé teszi a cég rendszergazdáinak, hogy bizonyos dolgokat letiltsanak a telefonon úgymint például a facebook, twitter, viber vagy egyéb más programok, így ezek a menüben meg sem fognak jelenni. Sőt még azt is be lehet állítani, hogy bizonyos alkalmazásokat egyáltalán ne lehessen letölteni App Store-ból. Lehetőség nyílik arra is, hogy az alkalmazások ikonjait helyhez kössék, így nem lesz lehetőség arra, hogy az appok elhelyezkedését megtudjuk változtatni.

Az IOS 9.3 frissítést követően nagy szigorításokra lehet számítani, hacsak nem vagyunk jóban a rendszergazdával, vagy nem járunk a kedvében 🙂

MEGOSZTÁS