Itt az új olcsó Xiaomi Redmi Band 2

A kínai vállalat egy újabb terméket jelentett be a napokban, Xiaomi Redmi Band 2 néven, amit Kínában már meg is lehet vásárolni. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a termékről.

A Xiaomi a viselhető eszközök piacán a Xiaomi Mi Band szériával vált híressé a legtöbb országban, köztük Magyarországon is, most viszont már számos alternatívát kínálnak házon belül is az előbb említett széria mellett.

Ilyen például a Xiaomi Redmi márkanév alatt futó Band 2 is, amit a napokban dobott piacra a cég Kínában pedig már potom 9000 Ft-ért meg is lehet vásárolni. Globális megjelenésről nincs szó, de ha megtudunk valamit, megírjuk majd nektek.

A készülék lényegében nagyon hasonlít a legtöbb piacon kapható okos karkötőre, viszont az előd modellhez képest elég sokat fejlődött. Az egyik legnagyobb újítás a kijelző, ugyanis 76%-al lett nagyobb, mint amit a Xiaomi Redmi Band terméknél láthattunk.

A forrás szerint aktív használat mellett durván 6 napos lehet az üzemidő, míg, ha nem használjuk olyan komolyan, akkor 14 nap is kihozható belőle. Amit érdemes kiemelni az az edzésfigyelés, hiszen összesen 30 féle sportot tud nyomon követni, valamint van vér-oxigénszint mérés is.


Forrás