Megjelent a Xiaomi Redmi Watch 3

xiaomi

A kínai vállalat a napokban több új terméket is bemutatott, köztük a Xiaomi Redmi Watch 3 okosórát is, amit Kínában már meg is lehet vásárolni. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Xiaomi a kiegészítők terén megpróbálja elárasztani a piacot a termékeivel, ahol csak teheti. Ilyen az okoskarkötők és okosórák piaca is, ugyanis itt is megszámlálhatatlan változatú termék közül választhat a vásárló, még az ilyen kisebb piacokon is, mint Magyarország.

A napokban a cég tovább bővítette a palettáját, ugyanis bemutatták a Xiaomi Redmi Watch 3 készüléket.

A Xiaomi Redmi Watch 3 durván 27.000 Ft-os áron nyitott Kínában, a globális megjelenésről viszont egyelőre még nem tudunk semmit. Az okosóra hasonlít az Apple Watch-ok kialakításra. A kijelző egy 1,75 colos AMOLED panel, ami a gyártó szerint 600 nit fényerősségre is képes lehet. A termék rendelkezik Always on Display funkcióval is, így folyamatosan láthatjuk, a majdnem 200 óraszámlap közül kiválasztott megjelenést.

Az üzemidő egy feltöltéssel 12 napos, folyamatos pulzus és vér-oxigén szint mérése mellett. A készülékkel összesen 121 féle sportot követhetünk nyomon és hozz kell tenni, hogy rendelkezik 5 ATM-es vízállósági tanúsítvánnyal is a készülék.


Forrás