Megjelent az olcsó Xiaomi Redmi Buds 4 Lite

xiaomi

A kínai vállalat a napokban egy új olcsó fülhallgatót jelentett be ami, ha elérkezik Magyarországra, itthon is népszerű lehet. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Xiaomi rengeteg vezeték nélküli fülhallgatót dob piacra a legtöbb piacon, köztük Magyarországon is, olyannyira, hogy szinte nem is lehet kiigazodni közöttük. Az egyik legnépszerűbb termékük jelenleg a Xiaomi Redmi Buds 3 Lite, ami már a legtöbb hivatalos forgalmazónál 10.000 Ft körüli áron beszerezhető.

A napokban a cég egy új vezeték nélküli fülhallgatót jelentett be, ami a fentebbi modell utód készüléke lett. A Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Kínában durván 8000 Ft-os áron jelent meg fehér, fekete, narancssárga és zöld színben.

A globális megjelenésről egyelőre még nem érkezett semmi információ, de valószínűleg más piacokon is elérhető lesz majd.

A gyártó elmondása szerint a tokkal összesen 20 óra üzemidő préselhető ki a termékből. Rendelkezik IP54-es tanúsítvánnyal, tehát ellenáll a vízcseppeknek és a pornak is. Továbbá Bluetooth 5.3-as szabvány felel a biztos kapcsolat fenntartásáért. A fülhallgatók elég kicsik, ugyanis 3,9 grammot nyomnak. A forrás még kiemeli, hogy 12 nm-es hangzással rendelkezik, ami segít csökkenteni a zajokat és biztosítja a mély hangzást.


Forrás