Itt az új Xiaomi Smart Band 7 Pro

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatta a legújabb generációs okoskarkötőjét, ami Xiaomi Smart Band 7 Pro néven kerül forgalomba. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Xiaomi elég sok viselhető eszközt dobott piacra az utóbbi időszakban, amik leginkább a megfizethető kategóriát erősítik. A napokban hivatalosan is megjelent a Xiaomi Smart Band 7 Pro okoskarkötő is, ami Európában durván 43.000 Ft-os áron kerül majd értékesítésre a cég hivatalos webáruházában.

A Xiaomi Smart Band 7 még júniusban mutatkozott be globálisan, így elmondható, hogy elég hamar érkezett meg a Pro variáns.

A kiegészítő elérhető lesz fekete, rózsaszín, kék, narancs, szürke, zöld és csontszínben is, persze ez piaconként eltérhet. A kijelző egy 486×280 pixel felbontású panel, ami maximum 500 nit-es fényerősségre képes, a felülete pedig edzett üveg.

Egészségügyi szempontból figyelhetjük vele a pulzusunkat, vér-oxigénszintünket és az alvásunkat is. Több mint 110 sportot támogat a termék, így a sport figyelésére is alkalmas lehet. A forrás kiemeli, hogy rendelkezik GNSS funkcióval is, azaz telefon nélkül is használhatjuk az útvonal nyomon követésére. A termék 5 ATM nyomásig vízálló, így használható zuhanyzásnál is.


Forrás