Jobb lehet hardveresen a Samsung Galaxy Z Fold 3, mint az S21 Ultra

zfold3

Rengeteg pletyka érkezett már az új hajlítható Samsung készülékről, most pedig egy újabb lényeges dolgot tudhattunk meg. Mutatjuk a részleteket.

INLOCK

Már egy ideje köztudott, hogy augusztusban a dél-koreai cég bemutatja a legújabb hajlítható kijelzős készülékeit, a Samsung Galaxy Z Flip 3-at és a Samsung Galaxy Z Fold 3-at. A nagyobb hangsúlyt a híresztelések az utóbbi modellre fektetik, mivel itt olyan új technológiák érkezhetnek el a piacra, mint például a kijelző alá épített szelfi kamera vagy épp az S-Pen támogatás.

Az is bizonyos, hogy a készülék a Snapdragon 888-as lapkával érkezhet meg 12 GB RAM társaságában. Exynos verzió az előző szériából kiindulva nem várható, hiszen ott csak Snapdragon 865+ lapkás telefonok érkeztek, viszont teljesen kizárni sem lehet a nagy chip hiány miatt.

Pletykák szerint a Samsung Galaxy Z Fold 3 erősebb lehet, mint a Samsung Galaxy S21 Ultra, mivel a hőelvezetését jobban meg tudták oldani, így a készülék élettartama is megnövekedhet.

Az akkumulátor 4400 mAh-s lehet, 100 mAh-al kevesebb, mint a Samsung Galaxy Z Fold 2-nél, viszont itt a pletykák szerint a készülék is kisebb, jobban kezelhető lesz.

A készüléket hivatalosan augusztus 11-én mutathatják be, árazást tekintve pedig azt várhatjuk, hogy olcsóbb lehet az elődmodelleknél.


Forrás