Jöhet a 108 MP-es kamera a Samsung Galaxy A szériába

a72

Már egy ideje megszokhattuk, hogy a Samsung sokszor kísérletezik egyedi megoldásokkal az A szériában, emellett a sorozat legnagyobb számú tagjai felső kategóriás képességekkel rendelkeznek. Most a jövő évi A szériás készülékekről kerültek ki részletek.

crypto50

A dél-koreai cég legnépszerűbb sorozata a Samsung Galaxy A széria, hiszen remek áron kínálnak a felhasználóknak erős hardvert és kameraképességeket, emellett szoftveresen is az egyik legstabilabb rendszerrel rendelkeznek.

Az ide sorozat hazánkban 6 tagból áll: A02s, A12, A22, A32, A52, A72. Ez árazást tekintve 50.000 Ft-170.000 Ft-ig terjed ki. Várhatóan a 2022-es sorozat is hasonló felhozatallal fog előállni.

a72

Ahogy telik az idő, úgy gyűlnek a pletykák az újdonságokról.Az már kiderült, hogy a következő évben csak olyan A szériás mobiltelefon fog megjelenni, ami a kamerák terén rendelkezik optikai képstabilizátorral. Ez a versenytársakhoz képest nagy előny lehet, hiszen ez biztosítja a jobb felvételek elkészítését.

Kamerák tekintetében a legnagyobb felbontású kamerákat, mint például a 108 MP csak a Samsung Galaxy S és Samsung Galaxy Note szériában láthattuk. A legújabb pletykák szerint a Samsung Galaxy A73-as készülék 108 MP-es szenzorral lesz felszerelve elsőként az olcsóbb ár szegmensben.


Forrás