Jön az új olcsó Huawei mobiltelefon

huawei

A Huawei hamarosan újabb okostelefont dobhat piacra a közeljövőben, mégpedig az olcsó kategóriába. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékről.

crypto50

a Huawei nemrég mutatta be a Huawei Nova 9 szériát, amik leginkább a közép, felső közép kategóriában indulnak harcba a versenytársakkal szemben, most pedig hamarosan az olcsó kategóriában bővítené kínálatát a cég.

Egy render plakát szerint jön a Huawei Enjoy 20e, állítólag november 11-én, ami az egyedülállóak napja, viszont erről még nincs hivatalos információ. Egyelőre az árazásról sincs hír, sem a pontos specifikációkról, viszont néhány tulajdonságot már felfedtek a szivárgások.

huawei

Az újdonság egy 6,3 colos HD+ felbontású IPS LCD panelt fog megkapni, Infinity-U kivágással az előlapon, a render kép szerint. Azt meg kell jegyeznünk, hogy a készülék hátulról nagyon hasonlít a Huawei Y6P készülékre.

A pletykák azt is felfedték, hogy az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz, a belső tárhely pedig minimum 128GB, amit minden bizonnyal tovább lehet majd bővíteni MicroSD kártya segítségével.

Feltételezések szerint valamilyen MediaTek processzor dolgozhat a készülékben, szoftveresen pedig Harmony OS 2.0 rendszert kaphatnak a felhasználók, ami minden bizonnyal megszokott lesz a cégtől a jövőben.


Forrás