Jövőre érkezhet a Samsung Galaxy S10e utód

s21

A következő évben bemutatandó legújabb Samsung készülékekről egyre több pletyka szivárog ki, ahogy egyre közelebb a megjelenés dátuma. Most egy új tulajdonságot tudhattunk meg az egyik tagról.

crypto50

A Samsung valószínűleg a következő év elején mutathatja be a Samsung Galaxy S22-es szériát, aminek tagjairól már elég sok információt megtudhattunk. Kezdve a processzortól a kamerák felbontásáig. Most az szivároghatott ki, hogy mekkora akkumulátorral és kijelző mérettel fog érkezni a sima modell.

A Samsung Galaxy S10 széria egy vízválasztó volt a cég életében. Nem csak azért, mert ez volt a széria tizedik tagja, hanem azért is, mert először 3 tagot mutattak be egyszerre egy sorozatban.

Azóta ez a hagyomány megmaradt, csupán az elosztáson változtattak egy kicsit, hiszen akkor a sima és a Plus változat mellé érkezett egy s10e variáns, ami a legkisebb volt, míg jelenleg a sima és a Plus modell mellé egy Ultra variáns társult be.

s22

Jövőre az Ultra megmarad, viszont a sima modell az eddigieknél kisebb kijelzővel érkezhet kedvezve így azon felhasználóknak, akik a kis telefonokat kedvelik. Ez lehet majd a vetélytársa az iPhone mini sorozatnak.

Pletykák szerint a Samsung Galaxy S22 kijelző mérete 6,06 col lehet, természetesen AMOLED panellel felszerelve. Nyilván, ha kisebb lesz a készülék úgy az akkumulátor mérete is csökken. Ennek a nagysága 3700 mAh, ami 300 mAh-el kevesebb a Samsung Galaxy S21-nél.


Forrás