Kamera frissítés érkezik a Samsung Galaxy A52 és A72 készülékekre

a52

A Samsung a megjelenést követő első időszakban minden hónapban hoz valami frissítést a felhasználók számára. Ez történt most az A széria tagjaival is.

INLOCK

A dél-koreai cég idén márciusban kezdte el forgalmazni a Samsung Galaxy A52 és Samsung Galaxy A72-es készüléket. Az eladási adatok szerint nagyon jól sikerültek a telefonok, viszont mindent lehet javítani, ezért is érkezett egy nagyobb kamera frissítés ezekre a termékekre.

Az új frissítés számos funkciót és javítást hoz el. Javítják a kameraszoftvert, így élesebb, optimálisabb, kontrasztosabb képeket készíthetünk. A kamera alkalmazást optimalizálják így az általános képminőség is jobb lesz. Emellett az arcfelismerés és a hívások minősége is javításra kerül.

frissítés

Ezek a készülékek ár-érték arányban kimondottan jó funkciókat hoznak el a felhasználóknak. Mindkét készülék legalább 90 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, a kijelző Super AMOLED. Mindkét telefonban 6GB RAM és 128 GB a tárhely hazánkban, amit tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével.

Védettséget tekintve Gorilla Glass 5-ös üveg és IP67-es védelem is jellemzi a készülékeket. A főkamera mindkét esetben 64 MP és optikai képstabilizálás is jár hozzá. A két készülék közti fő különbség az akkumulátor, ahol az A52 4500 mAh, míg az A72 5000 mAh, emellett a Samsung Galaxy A72 egy 3X optikai zoom-al rendelkező optikai lencsével is fel van szerelve.


Forrás