Képeken a Huawei Nova 9

honor

Egyre több információ érkezik arról, hogy érkezhet a Huawei Nova 9-es sorozat. Mutatjuk, hogy mit tudunk róluk eddig.

INLOCK

A Huawei idén nem halmozza ez az okostelefon piacot újdonságokkal érthető okok miatt. Most viszont a Huawei P50-es széria bemutatása után végre újabb tagokkal bővülhet a termékpaletta, mégpedig a Nova sorozatból érkezhet a 9-es tag.

A kiszivárgott képek alapján az új készülék nagyon hasonlít a Honor 50 Pro készülékre, de van egy kis Huawei P50-es széria beütése is. A telefon ívelt kijelzővel érkezhet tehát valószínűleg OLED panellel. A telefonon összese hat kamera kaphat helyet. Hátul négy és elöl két darab szelfi lencse.

huawwie

 

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a mobiltelefon Snapdragon vagy MediaTek lapkával érkezhet-e, de valószínűleg gyengébb lesz, mint a Honor 50 Pro-ban látott Snapdragon 778G-s lapka.

A telefon állítólag 5G képes lesz, de várjuk meg a hivatalos információkat, mivel még a csúcsszériában is túlnyomó részt 4G képes lapkát használtak. Természetesem itt sem lesz Google szolgáltatás, viszont a készülék a Huawei P50 szériához hasonlóan már a saját rendszerét használja a Harmony OS 2.0-át.

Hivatalos árazásról és megjelenési időpontról egyelőre még nincs hír, de állítólag a mobiltelefon egy  hónapon belül bemutatkozhat.


Forrás