Képeken a Samsung Galaxy S22 Ultra kialakítása

s22 ultra dummy

A Samsung a következő év elején bemutathatja a legújabb okostelefonjait, amik a prémium kategóriába fognak tartozni. Ilyen lehet a Samsung Galaxy S22 Ultra is, amiről új információk szivárogtak ki.

crypto50

A dél-koreai cég, valamikor a következő év elején mutathatja be a legújabb Samsung Galaxy S szériás készülékeit. A források szerint, az előző évekhez hasonlóan három kivitel várható: egy sima, egy Plus és egy Ultra kiadás. Most az Ultra kiadásról tudhatjuk meg, hogy hogyan fog kinézni.

Egy YouTube-ra feltöltött videóban egy szivárogtató bemutat egy alumínium dummy terméket, amin nagyon jól látható, hogy hogyan nézhet ki az újdonság. Nemrégiben kiszivárogtak render képek a telefonról és most úgy tűnik, hogy ezek valósak lehettek.

Állítólag a termék dedikált S-Pen-el érkezhet, csak úgy, mint a Note széria tagjai, tehát a készülékházban, lesz elhelyezve a toll. Ha a dizájnt megnézzük, joggal jut első ránézésre eszünkbe egy Samsung Galaxy Note 10+, hiszen a kameraházon kívül, szinte minden megegyezik. Az is lehetséges, hogy ez a termék valójában a Note széria tagja lesz. Erről egyelőre nincsen se információ, se hivatalos megerősítés.

Az biztos, hogyha ezzel a termékkel folytatnák a Samsung Galaxy S szériát és a Note mobiltelefonokhoz hasonló specifikációkat kap meg a termék, a cég is és a felhasználók is elégedettek lehetnek. Így megvalósulhat az a bemutatási terv, hogy év elején Samsung Galaxy S szériás termék érkezik, míg nyár végén jönnek a hajlítható kijelzővel rendelkező Samsung Galaxy Z okostelefonok.


Forrás