Képeken az új, extrán olcsó Samsung okostelefon

A dél-koreai vállalat hamarosan újabb okostelefont dobhat majd piacra, amiről most render képek szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A Samsung hamarosan bemutathatja a legolcsóbb készülékét Samsung Galaxy A04 Core néven, amiről most a napokban új render képek szivárogtak ki. Ha ezeket megnézzük, akkor elmondhatjuk, hogy nem nagyon fog különbözni az előd modellhez képest, legalább is dizájnban. Megmarad a vízcsepp alakú kamerakivágás az előlapon, a hátlapon pedig az egy nagy kamera lencse.

A legnagyobb változás a készüléknél hardveres fronton történhet. A Samsung Galaxy A03 Core-ban egy Unisoc processzor dolgozott, ami 28 nm-es eljáráson készült, így korántsem mondható korszerűnek.

Az újdonság, viszont a szivárgások szerint, a Samsung saját gyártású Exynos 850-es processzorával lehet felszerelve, amit 8nm-es eljáráson készítenek.

Ha abból indulunk ki, hogy másban nem történik változás, akkor elmondhatjuk, hogy az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz, ami biztosítja a hosszan tartó üzemidőt. A töltési gyorsaságról nincs információ, viszont az biztos, hogy ez sem lesz túl gyors, ha Micro USB porttal lesz felszerelve. A hátlapon egy 8 MP-es kamera kaphat majd helyet, míg az előlapon egy 5 MP-es szelfi kamera. Árazásról és pontos megjelenésről egyelőre nincs hír.


Forrás