Késik a Fold 2 és a Galaxy Note 20 széria

Várható volt, hogy idén valamivel később érkezik a Note 20 széria, a Fold 2 is az év második felében lenne esedékes, de az is csúszni fog. 


A Note sorozat legújabb tagjait az elmúlt években mindig augusztusban mutatta be a Samsung, de úgy néz ki ebből idén nem lesz semmi, legalábbis a nyáron. A dél-koreai vállalat nemrégiben közzétette legújabb pénzügyi jelentéseit, és egyben az is megerősítették, hogy a Fold 2 és a Note 20 mobilok valamivel később fognak érkezni.

A jelentésekből kiderült, hogy az első félév eredményei eddig nem éppen kielégítőek, persze ez főként a koronavírusnak és a szép lassan kialakuló gazdasági válságnak köszönhető. Az értékesítés eléggé visszaesett így a Samsung arra törekszik, hogy támogassa a kínálatát, magyarul a Galaxy S20 szériából többet szeretnének eladni, ezért a Note 20 és a Fold 2 később kerül piacra. A lépés érthető, de ebből akár az is kisülhet, hogy így a következő S szériás modelleket is csúsztatni kell.

Azt talán mondani sem kell, hogy a Samsung részleteket nem árult el egyik készülékről sem, elvétve mondjuk már lehetett pletykákat hallani a Note 20-ról és a Fold 2-ről is, hivatalosat egyelőre nem tudunk.