Kiderült, hogy kijelző alá lesz-e építve a Samsung Galaxy S22 széria szelfi kamerája

s21

Egyre több információ derül ki a közelgő Samsung Galaxy S szériáról. Most azt tudhatjuk meg, hogy milyen szelfi kamerát kaphatnak a készülékek.

crypto50

Valószínűleg 2022 elején fog megérkezni a Samsung Galaxy S22 sorozat három taggal: S22, S22+, S22 Ultra. Több kamerás funkcióban eltérhetnek az előd modelltől.

A Sima és a Plus verzió egy 50 MP-es főkamerát kaphat meg, ahhoz hasonlót, mint ami a Xiaomi Mi 11 Ultra készülékben dolgozik. Mellé társulhat egy 12 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 3x optikai zoom szenzor. Az előlapon pedig maradhat a 10 MP felbontású szelfi kamera, ami akár 4K videó felvételek rögzítésére is képes.

s21

Mint ahogy már mi is megírtuk a Samsung Galaxy Z Fold 3 egy kijelző alá épített szelfi kamerával érkezett meg 4 MP-es felbontással. Itt persze a külső kijelzőn még egy szelfi kamera helyezkedik el, ami 10 MP felbontású, emellett pedig a hátlapi főkamerákat is lehet használni erre funkcióra.

Természetesen a 4 MP-es szenzor még nem tud felváltani egy jó minőségű előlapi lencsét, így a szivárgások azt mondják, hogy biztosan nem kap egyik készülék se kijelző alá épített érzékelőt.


Forrás