Kiderült melyik telefon lesz jövőre a Samsung legolcsóbb 5G-s mobilja

galaxy-a41-cover

Friss infó érkezett egy jövőre debütáló Samsung mobilról, ami állítólag a dél-koreai gyártó egyik legolcsóbb 5G képes telefonja lesz.

Jelenleg a Galaxy A51 és A71 készülékek az első A szériás mobiljai a Samsungnak melyekbe 5G modemet is pakoltak. Előbbi Dél-Koreában az egyik legolcsóbb 5G képes mobiltelefon, az A71 pedig, mind tudjuk egy drágább kategóriát képvisel. Az valószínűleg egyértelmű, hogy a jövőben még több 5G-s telefon érkezik majd a Galaxy A sorozatba. Ezzel kapcsolatban érkezett is egy friss információ melyről elsőként a Sammobile számolt be.

samsung-galaxy-a

Eszerint 2021-ben egy a Galaxy A51-nél is olcsóbb mobilt ad majd ki a Samsung, ami a Galaxy A42 5G lesz. Mivel még 2021 kicsit odébb van ezért nem sokat tudunk a jövőre debütáló készülékről, de pár apróbb részlet napvilágot látott. Azt már most lekönyvelhetjük, hogy az SM-A426B modellszámot kapja a telefon globális változata és állítólag 128 GB belső tárhellyel fog rendelkezni.

A Samsung egyébként az elkövetkezendő hónapokban több eszközt is bemutat majd. A cég elvileg júliusban bejelenti a Galaxy Watch 3 okosórát és a Galaxy Buds Live-ot is. Sőt, egyes pletykák szerint a Galaxy Tab S7 is ebben a hónapban fog debütálni. Augusztusban sem lesz uborkaszezon, ekkor rántják majd le a leplet a Galaxy Note 20 szériáról, a Galaxy Fold 2-ről és a Galaxy Z Flip 5G-ről is. Tehát kimondottan izgalmasnak ígérkeznek a nyári hónapok a Samsung fanoknak.