Kiderült, mikor érkezik a Xiaomi Civi 2

xiaomi

A kínai vállalat napokon belül bemutathatja a Xiaomi Civi 2 okostelefont, ami exkluzív kiadásban is meg fog érkezni. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig az okostelefonról.

A Xiaomi egy éve mutatta be az első Xiaomi Civi okostelefont, ami csak Kínában volt elérhető és úgy tűnik, hogy ugyan ez lesz a helyzet a Xiaomi Civi 2 okostelefonnál is, amit napokon belül piacra dobhatnak majd.

Állítólag hivatalosan szeptember 27-én fog bemutatkozni majd az újdonság, ami Hello Kitty kiadásban és egy Trend kiadásban is meg fog jelenni.

A termék az eddigi megjelent hírek szerint egy Snapdragon 7Gen1 SoC lapkát kaphat majd meg a készülék, akár 256GB-os tárhely kivitelben is. A kijelző mellett sem lehet elmenni, ugyanis egy 120 Hz képfrissítésű OLED panelt kaphat majd meg az okostelefon, amire biztosan nem lesz majd panasz.

A hátoldalon egy 50 MP-es főkamera fog majd helyet kapni, két másik lencse mellett, amik közül az egyik egy ultraszéles látószögű lencse, a másik pedig egy 2 MP-es mélység lencse lehet. Sajnos pontos árazásról még egyelőre nem tudunk semmit, biztosat csak majd a bemutatás után tudunk majd mondani nektek.


Forrás