Kiderült, mikor jön a Samsung Galaxy S21 FE

s21 fe

A Samsung Galaxy S széria idei Fan Edition változata elég hányatott sorssal rendelkezik, mivel folyamatosan tolódik a bemutató dátuma. Most egy pletyka szerint megtudhatjuk, mikor láthat napvilágot.

crypto50

A Samsung tavaly szeptemberben mutatta be a Samsung Galaxy S20 FE készüléket, amit több ízben a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező okostelefonnak választottak meg. Idén elvileg az volt a terv, hogy 2021 nyár végé jöhet a folytatás, esetlegesen a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Samsung Galaxy Z Flip 3 mellett. Viszont itt annyi minden közbe jött, hogy ez az elképzelés megváltozott, sőt.

Utóbbi készülékek hatalmas sikernek örvendenek, világszerte több százezer hajlítható kijelzős készülék talál gazdára, úgy, hogy csupán durván 40 napja kaphatóak a termékek. Dél-Koreában jobban fogy, mint a Samsung Galaxy S21 és Samsung Galaxy Note 20 széria azonos időszak alatt. Valószínűleg a cég nem akarta kockáztatni az alkatrészek hiányát ezen a téren, hiszen mindegyik készülékben Snapdragon 888 dolgozik és ez dolgozna az S21 FE telefonban is.

s21 fe

Másrészt persze még mindig fennáll az az alaptényező, hogy globális chip hiány van. Ha ez nem lenne, akkor már nagyon sok ember Samsung Galaxy S21 FE készülékkel szaladgálna világszerte. Viszont mivel most ez a helyzet még várni kell, a pletykák szerint a következő év elejéig.

Már írtunk nektek arról, hogy fennáll egy olyan forgatókönyv, hogy csúszni fog az S22 széria a januári S21 FE megjelenés miatt. Nos, egy forrás még azt is megnevezte, hogy január 11-én jön az készülék. Mi pedig nem tehetünk mást, csak várunk.


Forrás