Kipróbálták, hogy bírja a strapát a Samsung Galaxy Z Flip 4

A dél-koreai vállalat egyik legújabb okostelefonja, a Samsung Galaxy Z Flip 4 egy strapa teszten esett át, ami megmutatja, hogy mennyire bírja a termék a megpróbáltatásokat. Mutatjuk az eredményeket.

Ahogyan már megszokhattuk, amikor új és népszerű okostelefon jelenik meg a piacon, JerryRigEverything mindig elvégzi a tartóssági tesztet a készülékeken, amit videó formájában mindig elérhetünk a hivatalos YouTube csatornáján. A napokban a Samsung Galaxy Z Flip 4 került a kezei közé, amit le is tesztelt és el kell mondani, hogy nagyon jól bírja a termék.

Ha részletesen belemegyünk a tesztelésbe, akkor azt mindenképpen a kijelzővel kell kezdeni, ugyanis ez az igazán különleges a termékben, a hajlítható kijelző. A belső panel a Mohs keménységi skálán a 2. szinten karcolódik, mélyebb nyomok pedig a 3.szinten láthatóak, így el lehet mondani, hogy nem érdemes a körmünkkel túl erősen megnyomni azt.

Az égési teszten a belső kijelzőn elhelyezkedő fólia megolvadt, amim nem véletlen, hiszen lényegében ez egy műanyag védőfólia.

A külső kijelző a legújabb Gorilla üveggel rendelkezik, amit jól mutatnak a tesztek is, hiszen a fentebb említett skálán a 6. szinten karcolódik először, a mélyebb karcok pedig a 7.szinten jelennek meg. A keret Armor Alumínium, ami nagy ellenállósággal rendelkezik. A készülék zsanérszerkezete is jól működik, viszont a teszt végére már nem lehetett teljesen becsukni a készüléket, ami nem is csoda, hiszen szinte mindent kipróbáltak rajta.


Forrás