Kiszivárgott a Samsung Galaxy S23 sorozat bemutatási dátuma

A dél-koreai vállalat a következő év elején mutathatja be a Samsung Galaxy S23 sorozatot, amiről már rengeteg szivárgás érkezett, most pedig megtudhatjuk, hogy mikor lesz a bemutatás.

A Samsung Galaxy S22 széria megjelenése óta szinte csak arról olvashatunk, hogy milyen specifikációkkal fog megérkezni a Samsung Galaxy S23 sorozat és hetek óta mennek a találgatások a bemutatási dátumról. Többféle dátumot olvashattunk már, viszont lehetséges, hogy a napokban szivárgott ki a valós esemény dátuma.

Volt szó arról, hogy a 2023-as évben már januárban bemutatkozhatnak az új modellek, valamikor a CES idején, ami nem túl valószínű, hiszen ezen az eseményen nem szokott ilyen nagy volumenű okostelefonokat bemutatni a nagyvállalat, ezt a forrás is megerősíti.

Hallottunk már olyan variációt is, ami szerint valamikor február közepe, vége fele lesz a megjelenés.

A mostani szivárgás szerint február első hetében történhet meg a hivatalos bemutató, méghozzá nem is akármilyen formában, ugyanis a COVID19 járvány óta először lesz személyesen is megtekinthető esemény, aminek a helye San Francisco lehet majd. Ha további információkat tudunk meg, mindenképpen megírjuk majd nektek.


Forrás