Kiszivárgott képernyőfotókon az iOS 13 sötét módja

Az Apple a múlt héten jelentette be, hogy június 3-án tartják az éves fejlesztői konferenciát, ahol többek között az iOS 13-al és a sokak által várt sötét móddal is megismerkedhetünk, melyhez most három képet is kaptunk.


Nem mondható újdonságnak, hogy az iOS 13-al debütálni fog a mostanában egyre több applikációban is megtalálható sötét mód. Ennek köszönhetően éjszaka nem fárad annyira a szemünk és mellesleg az akkumulátor is valamivel jobban bírja amennyiben be van kapcsolva a funkció. A 9TO5MAC birtokába jutott három kép ami a sötét módhoz köthető, láthatóan az alap menüben ebből nem sokat fogunk tapasztalni, azon kívül, hogy a dock egy picit szürkébb lesz, de az Apple Music-ot megnyitva már teljesen más a helyzet, mivel itt már egy sötét témát kapunk.

A képernyőfotónál is megfigyelhetőek a sötét mód árnyalatai, a megszokott szürke színű eszköztár még sötétebb lett. Sőt itt a szerkesztéshez rendelkezésre álló “ceruzák” is megváltoznak és ki is egészítették őket még több funkcióval.

Az iOS 13 egy újratervezett emlékeztető alkalmazással is rendelkezni fog, amiben különböző dobozokat adhatunk hozzá egy adott napi feladatunkhoz, illetve az oldalsávban találunk majd egy keresőmezőt és az emlékeztető listájának gyűjteményét is.

Megújul továbbá a Find My iPhone vagyis a Keresés applikáció is, amit a My Friends – Barátok appal gyúrnak majd egybe és “Find My” néven fog érkezni. Ezt elindítva a teljes képernyőn egy térkép jelenik majd meg, egy kis ablakkal a sarokban. A térképen pedig egyből láthatjuk a barátainkat, illetve az Apple ID-ba regisztrált egyéb eszközeinket, már amennyiben mindkét esetben engedélyezve van a követés. Ezek alapján elég ígéretes lesz az iOS 13, de biztosan más funkciókkal is beújít az Apple, a jövő héten meglátjuk mivel is készülnek még.

FORRÁS9to5mac
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.