Koncepcióképeken a Redmi Note 9 Pro

Március 12-én a Xiaomi elindítja a Redmi Note 9 szériát. Várhatóan két mobilt mutatnak be első körben, a standard Note 9-et és a Note 9 Pro-t.


A Redmi Note 8 Pro sikere után mindenki várja a folytatást, a Note 9 Pro az elődjéhez hasonlóan korrekt hardverrel, prémium dizájnnal és ütős kamerarendszerrel jöhet. Eddig túl sokat nem tudunk a Redmi új mobiljairól, a tegnap megosztott teaser azért már árulkodott a hátlapi kamerák számáról és elhelyezkedéséről. A külső nagy része viszont még ismeretlen, de ez nem akadálya annak, hogy elkészüljenek az első koncepcióképek a Note 9 Pro-ról. Benjamin Geskin kameralyukkal és minimalista dizájnnal képzeli el a Redmi újdonságát, a hátlap közepén a Mate 20-ra emlékeztető négyzet alakú kameraszigettel.

A 9TechEleven is készített egy koncepciót, ami elég eredetinek tűnik. Jobban megnézve sokat nem dolgozhattak rajta, a hátlapon lévő kameráknál, a vakunál és a Redmi logónál tisztán látszik, hogy valamilyen másik mobilról készült képen módosítgattak egy picit és ezt próbálják most “eladni” Redmi Note 9 Pro koncepcióképként.

Az eddigi pletykák szerint a Note 9 és a Note 9 Pro is 5G képes lesz, a motorháztető alá pedig egy még be nem mutatott középkategóriás Qualcomm chipset kerülhet, a lapka az SA és NSA hálózatokat is támogatni fogja. Ez az infó mondjuk nem hivatalos forrásból származik, de néhány napon belül úgyis kiderül mi igaz belőle.