Redmi Note 9: megvan a bemutató időpontja

redmi-note-8-cover

A Xiaomi Global alelnöke Manu Kumar Jain, elárulta, hogy mikorra várhatjuk a Redmi népszerű Note szériájának következő modelljét a Redmi Note 9-et.


Épp a mai napon hallatott először magáról a Redmi Note 9 és már az is kiderült, hogy mikorra várhatjuk a készüléket. Manu Kumar Jain a Xiaomi Global alelnöke és egyben a Xiaomi India vezetője bejelentette, hogy A Redmi Note 9 március 12-én fog megjelenni Indiában. A bejelentés mellé kaptunk egy plakátot is, amin egymás mellett négy kamera látható. Ebből adódóan arra következtethetünk, hogy a Redmi Note 9 négy hátlapi modullal fog rendelkezni.

redmi-note9-start

Szóba jött az is, hogy a Redmi Note 9-be egy olyan Qualcomm processzor kerülhet amit még be sem mutatott a chip gyártó. Állítólag egy középkategóriás rendszerchipről van szó ami támogatja az 5G-t. Ezzel kapcsolatban azért vannak aggályaink, de majd a 12-én lezajló bemutató során kiderül, hogy mégis melyik lapka lesz a befutó. Más egyebet most nem tudunk meg a Redmi Note 9-ről, de az elkövetkezendő pár napban még biztosan hallunk róla.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.