Kövesd élőben a Galaxy Note20 sorozat bemutatóját!

note-20-cover

Elérkezett a nagy nap, ma 16 órától indul az első online Unpacked, ahol lerántják a leplet többek között a Galaxy Note20 szériáról is. 

A koronavírus miatt a Samsung úgy döntött, hogy a sajtóesemény elmarad, csak online lehet majd követni az új eszközök bemutatóját. A show két sztárja a Note20 és a Note20 Ultra lesz, de érkezik még a Galaxy Watch 3, a Galaxy Tab S7, az összehajtható Galaxy Z Fold 2 és a Buds Live bluetooth füles is. A Samsung weboldalán és a YouTube-on keresztül bárki nézheti az event-et, némi angoltudásra persze szükség lesz. A dél-koreai gyártó közzé tett egy kis kedvcsinálót is az eseménnyel kapcsolatban, ezen 35 másodpercben próbálják bemutatni mi várható.

Sajnos nagy úgy fest a dolog, hogy Európában Exynos 990-nel jön a Galaxy Note20 sorozat, míg a többi régióban a valamivel erősebb Snapdragon 865+ került majd a motorháztető alá. Ezzel nem is lenne gond, de valószínűleg ugyanazt a pénz kérik érte, hazánkban pedig a 27%-os áfa is dobni fog az áron. Persze ez az infó nem hivatalos, de perceken belül kiderül volt-e alapja a pletykáknak.

A Samsung Unpacked eseményt 16 órától itt tudod majd élőben követni.