Láthatáron a Huawei Mate X3

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a következő hajlítható kijelzős okostelefonját, ami Huawei Mate X3 néven debütálhat. Mutatjuk mit tudunk róla.

crypto50

A Huawei az utóbbi időszakban próbál talpon maradni minden fronton és újabbnál újabb okostelefonokat piacra dobni minden kategóriában. A legújabb szivárgások szerint, hamarosan megjelenhet a vállalat legújabb hajlítható kijelzős okostelefonja, a Huawei Mate X3.

A termék kialakításban megegyezhet az előd modellel, ami hasonlít a Samsung Galaxy Z Fold 3 kialakításához. Állítólag a termék csak 4G tanúsítvánnyal fog rendelkezni, még úgy is, hogy minden bizonnyal a kínai piacra szánják elsősorban. Ennek az lehet az oka, hogy a cég kezd kifogyni az 5G képes Kirin chipekből, így nincs más lehetősége.

Pletykák azt sugallják, hogy egy Kirin 9000 4G dolgozhat majd a készülékben, de arra is van esély, hogy egy 4G képes Snapdragon 8Gen1 SoC kap majd helyet a termékben.

Egy jelentés miatt azt is megtudhatjuk, hogy egy 4500 mAh-s akkumulátorral lesz felszerelve a készülék, amit egy 66W-os gyorstöltővel lehet majd feltölteni USB Type-C porton keresztül. Minden bizonnyal a kijelző is OLED panel lesz, csak úgy, mint az összes ilyen típusú terméknél.


Forrás