Látványos rendervideón tűnt fel a Huawei Mate 30 Pro

A Huawei Mate 30 széria startja még egy kicsit odébb van, de ettől függetlenül már rengeteg információ kiszivárgott a két készüléket illetően és most egy rendervideó is érkezett a Mate 30 Pro-hoz.


A Huawei Mate 30 és Mate 30 Pro specifikációira már van egy kis rálátásunk, mint tudjuk Kirin 985 lapkával érkezik majd mindkét készülék és a Pro variáns a OnePlus 7 Pro-hoz hasonlóan 90 Hz-es megjelenítőt fog kapni, melynek mérete 6,71 hüvelykes lesz. Ezeken kívül (ha hihetünk a pletykáknak) még az is kiderült a Huawei Mate 30 Pro-ról, hogy 4200 mAh-s akkumulátor kerül a burkolat alá, melyet szupergyors 55W-os töltéssel tudunk majd táplálni. Ha ez nem lenne elég a szóbeszéd szerint Balong 5000 modemmel is fog rendelkezni, tehát 5G képes lesz. A Mate 30 Pro-hoz most egy rendervideó is érkezett, melyen egy kis ízelítőt kapunk abból, hogy milyen dizájnnal jöhet a csúcsmobil, persze azt még korai lenne kijelenteni, hogy valóban ilyen lesz a Mate 30 Pro.

A videó készítője szerint a Mate 20 és Mate 20 Pro-hoz hasonlóan a Mate 30 Pro hátlapi kamerái is középen egy kameraszigeten kapnak majd helyet. Azonban már mint tudjuk egy modullal több lesz ezen az oldalon mint az előző generációnak volt, ezt a már meglévő három kamera és a vaku alatti négyes alatt láthatjuk.

Állítólag a kamerák 5x optikai és 50x digitális zoomra lesznek képesek, csakúgy mint a P30 Pro esetében. Az előlapon már két kamera fog elhelyezkedni egy kameralyukon, így ez az oldal nagyon hasonló a Galaxy S10 Plus-hoz, csak a modulok éppenséggel bal oldalt vannak. A videó elég ütős lett, de ne felejtsük el, közel sem biztos, hogy valóban ezt a dizájnt kapja az eszköz.