Lesz Xiaomi Mi Mix 4, meg nem is

A Xiaomi szeptemberi eseményén sokan hiába várták a kínai cég egyik legnépszerűbb szériájának folytatását, a Mi Mix 4-et végül nem mutatták be. Helyette érkezett a Mi Mix Alpha, ami egy elég rendkívüli telefon lett, de a rajongók nem igazán elégedettek vele.


A gond az, hogy az Alpha egy meglehetősen prémium eszköz, amit sokan nem engedhetnek meg maguknak. Jóval drágább, mint a Mi Mix 3 volt és a dizájn is teljesen más, ez pedig megosztja a felhasználókat. Miután több fórumon és interjúban is érdeklődtek a Mi Mix 4 után, felröppent a hír, hogy a mobil október végén mutatkozhat be.

Ezt követően a Xiaomi egyik vezetője egy weibo posztban kiosztotta a rajongókat és azt mondta, hogy ne várjanak újabb mobilt a Mi Mix sorozatba, érjék be a jelenlegiekkel. A tech portálok természetesen meg is írták, hogy nem lesz folytatás. Meglepő módon a Xiaomi reklámmenedzsere most egy újabb posztot tett közé, ebben már azt írja „nem mondtam, hogy nem lesz Mi Mix 4, de egyben nem is erősítem meg a Mi Mix 4 létezését.”

Egyelőre tehát nehéz lenne megmondani mi lesz. A rajongók reakcióit látva valószínű az év végéig befut majd a folytatás.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.