Magyarországon is népszerű okostelefon kapta meg az Android 13-as rendszert

a52s

A napokban újabb készülékkel bővült azon Samsung okostelefonok listája, amik megkapták az Android 13-as rendszert. Mutatjuk, hogy most melyik terméket érte el a frissítési hullám.

A Samsung idén, soha nem látott ütemben frissíti le termékeit a legújabb Android 13 alapokon futó One UI 5.0 rendszerre. Olyannyira haladnak nagy tempóban, hogy a prémium kategóriás okostelefonok közül már a legtöbb megkapta a frissítést, sőt akadnak közöttük több éves modellek is.

Mindezek mellett már a Samsung Galaxy A széria tagjai közül is frissültek már le modellek a Samsung Galaxy A53 5G és a Samsung Galaxy A33 5G személyében.

A napokban egy újabb Samsung Galaxy A kategóriás termék kapott szoftveres újítást, aminek biztosan sokan fognak örülni, hiszen a készülék itthon is nagyon népszerű még a mai napig, ugyanis elérhető a boltok polcain a hivatalos viszonteladóknál is.

A Samsung Galaxy A52s 5G okostelefon frissítése már több országban is feltűnt, így mindenképpen érdemes ellenőrizni a beállítások fül alatt található szoftverfrissítés fület, ahol már valószínűleg le is tölthető és telepíthető lesz az új stabil One UI 5.0


Forrás