Már kapható a Huawei Mate 50E

A kínai vállalat néhány hete mutatta be legújabb okostelefon sorozatát, amiből a Huawei Mate 50E okostelefon már meg is vásárolható egyes piacokon. Mutatjuk, hogy mit kel erről tudni.

A Huawei a Mate sorozatot hosszú idő után, néhány hete kibővítette, ugyanis bemutatták a Huawei Mate 50 sorozatot, amiről már több hónapja lehet hallani. A széria összesen négy tagból áll, ebből pedig a Huawei Mate 50E már meg is vásárolható a kínai piacon. Az alap modell hivatalos értékesítési ára durván 240.000 Ft, mai árfolyamon számítva, míg a legerősebb modellé 270.000 Ft.

A készülék 8GB/128GB-os és 8GB/256GB-os kivitelben vásárolható meg szürke, fekete és lila színben. A belső tárhely Huawei NM-es memóriakártyával még tovább bővíthető.

Hardveresen egy Snapdragon 778G lapka dolgozik a készülékben, ami 4G támogatottsággal rendelkezik, csak úgy, mint a nemrég bemutatott Huawei Nova 10 esetében. A kijelző egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 144 Hz képfrissítésű OLED panel, ami 20:9-es képaránnyal rendelkezik.

A hátoldalon összesen két kameralencse található meg, amik közül a főkamera felbontása 50 MP-es, míg az ultraszéles látószögű kamera 13 MP-es. A szelfi kamera Infinity-O kivágásban helyezkedik el az előlapon, ennek pedig 13 MP-es a felbontása. Amit még érdemes kiemelni az a 4460 mAh-es akkumulátor, amit maximum 66W-al lehet tölteni vezetékesen.


Forrás