Már szinte biztos a Samsung Galaxy S23 modellek akkumulátor kapacitásának méretei

A dél-koreai vállalat a következő év elején hivatalosan is bemutathatja a Samsung Galaxy S23 sorozatot, amiről most kiderült, hogy mekkora akkumulátor kapacitással érkezhetnek a tagjai.

A Samsung Galaxy S23 sorozat a jelenleg ismert szivárgások szerint, valamikor február első hetében mutatkozhat be, egy élő eseményen San Franciso-ban. A pontos dátum egyelőre még nem ismert, de az biztos, hogy egyre közeledik az esemény, hiszen egyre több információt tudunk meg a termékekről.

A napokban a Samsung Galaxy S23 és Samsung Galaxy S23+ mobiltelefonok tűntek fel az FCC webhelyén, ahol fény derült az akkumulátor kapacitások méretére.

Azt már eddig is tudtuk, hogy nagyobb lesz az akkumulátor 200 mAh-el, mint az előd modelleknél, ami be is bizonyosodott. A Samsung Galaxy S22 készülék egy 3900 mAh-es, míg a Samsung Galaxy S22+ egy 4700 mAh-es teleppel lesz felszerelve.

Az is ismert már, hogy hardveresen egy új generációs Snapdragon 8Gen2 SoC lapka dolgozhat majd a termékekben A kijelző pedig mindkét esetben FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED panel, viszont a sima modellnél a méret 6,1 colos, míg a Plus kiadásnál 6,6 col.


Forrás