Már úton van a Samsung Galaxy M04

A dél-koreai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja legújabb olcsó kategóriás okostelefonját Samsung Galaxy M04 néven, amiről most új információkat tudhatunk meg.

A Samsung még az idén is piacra dobhat több okostelefont a szivárgások szerint, amik között ott lehet a Samsung Galaxy A14 5G és a Samsung Galaxy M04 okostelefon is, amiről a napokban több információ is kiderült.

Egyrészt megtudtuk, hogy a termék alapból Android 12-es rendszert fog futtatni, ami persze biztosan tovább frissül az Android 13-as verzióra.

Hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Helio G35 fog dolgozni a készülékben, ami nem feltétlenül egy mai darab, de egy ilyen kategóriás termékbe még belefér. A készülék nem fog rendelkezni 5G támogatottsággal, csupán LTE kiadás érkezik belőle.  A RAM méret is ismert, ami 3 GB-os lesz, a belső tárhely pedig minden bizonnyal 32 GB lesz, amit MicroSD kártyával tovább lehet bővíteni további 1 TB-al.

A kijelző egy HD+ felbontású panel lesz majd, aminek a mérete és típusa sajnos még nem ismert, de valószínűleg az előd modellekből kiindulva 6,5 colos lesz, emellett IPS LCD vagy TFT lesz a típus. Pontos megjelenésről még nem tudunk, de amint több információnk lesz megírjuk majd nektek.


Forrás