Marketing anyagon tűnt fel a Samsung Galaxy S21 FE 5G

s21 fe

Már rengeteg hír jelent meg a Samsung Galaxy S21 FE 5G készülékről, viszont ezt még mindig lehet fokozni. Mutatjuk, hogy most mi derült ki a termékről.

crypto50

Lassan már a csapból is az folyik, hogy milyen specifikációkkal jöhet a Samsung Galaxy S21 FE 5G okostelefon, illetve szinte már nem is nagyon van olyan tulajdonság, amit ne tudnánk.

A mostani kiszivárgott, hivatalosnak tűnő marketing anyagok, az eddig megjelent információkat erősítik meg, valamint közelebbről szemügyre vehetjük a dizájnt, amit kapni fogunk.

A legutolsó jelentések szerint, valamikor 2022 január első napjaiban debütálhat a készülék, és a hónap közepétől már meg is lehet vásárolni majd a terméket. Arról nincs információnk, hogy melyik piacokon milyen kiadás jöhet, ez majd a bemutató során fog hivatalossá válni.

s21 fe

A készülék egy 6,4 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű Super AMOLED kijelzőt kaphat meg, egy kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó és 32 MP-es szelfi kamera társaságában. Hardveresen Exynos 2100 vagy Snapdragon 888 kerül majd a termékbe, 6GB RAM társaságában.

A hátlapon egy 64 MP-es főkamera helyezkedhet el, egy ultraszéles látószögű és egy mélység lencse társaságában, a pletykák szerint. Bár utóbbit csupán a forrás állítja, azért elég nagy csalódás lenne, ha a 3X optikai zoom-os lencsét egy ilyen szenzor váltana le, ebben az árkategóriában.

A 4500 mAh-es akkumulátort állítólak 15W-al lehet tölteni, viszont az eddigi szivárgások ezt cáfolják, hiszen még a közép kategóriában is már megjelenik a 25W-os töltés. Inkább itt az lehet, hogy egy 15W töltési sebességű töltő adapter jár majd a csomagolásban a termékek mellé.


Forrás