Még az idén befuthat a Huawei Mate V

huawei

A Huawei még az idén tovább bővítené a hajlítható kijelzős sorozatát egy újdonsággal. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

A kínai vállalat az idén már bemutatott egy hajlítható kijelzős készüléket még az év elején. A pletykák szerint most pedig úgy tűnik, hogy az év végén kaphat egy társat a termék. A Huawei már rendelkezik egy befelé és egy kifelé nyitható készülékkel. Most viszont becsatlakoznának a kagylótelefonok piacára is. Szeretnének egy versenytársat küldeni a Motorola Razr és a Samsung Galaxy Z Flip 3 ellen.

Az biztos, hogy fel kell kötnie a cégnek a gatyáját, hiszen a Samsung nagyot gurított a nemrég bemutatott készülékével. Nemcsak, hogy a legerősebb hardver és gyönyörű szép kijelző jár a felhasználónak, hanem a mobiltelefon még vízálló is és megkapta az IPX8-as tanúsítványt. Ezzel az első hajlítható kijelzős készülék lett a Samsung Galaxy Z Fold 3 mellett a piacon.

z flip 3

A specifikációkról pontos információk egyelőre még nincsenek, viszont azt már tudni lehet, hogy egy saját fejlesztésű Kirin 9000 processzor hajthatja majd a készüléket, valószínűleg 5G támogatottsággal.

A Huawei október 21-én tart egy hivatalos sajtóeseményt, ahol reméljük, hogy bemutatják terveiket. Minden bizonnyal a kínai piacra szánhatják majd a terméket. A népszerűség mértéke csupán attól fog függeni, hogy milyen olcsón tudják kiadni a mobiltelefonokat.


Forrás