Megérkezett az iOS 11.0.2 frissítés

A múlt hónapban megjelenő iOS 11 az újdonságok mellett több hibát is hozott magával, de a mai napon megérkezett a rendszer második frissítése, ami több rendellenességet is javít.


A ma felbukkanó iOS 11.0.2 verziószámú rendszerfrissítés elsőként az iPhone 8 modelleknél, a telefonhívásoknál fellépő zajokat javítja. Az iOS 11 óta az üzemidő is elég gyenge lett több készüléken, azonban egyenlőre erről nem esett szó, hogy ez változni fog a közel jövőben vagy sem. A fentiek mellett, még egy, a fotóknál fellépő problémát is megoldja, ami miatt előfordult, hogy néhány kép nem volt látható. Illetve az S/MIME-titkosítással védett e-mail-hez csatolt mellékletek is megjelennek elvileg ezentúl, de egyes fórumokon lehetett arról hallani, hogy ezen a téren vannak még gondok a frissítés ellenére is.

Telefontól függően 200-280 megabájt-al kell kalkulálnunk és ha automatikusan nem jelzi a készülékünk, akkor a beállítások menüben az általános > szoftverfrissítés alatt találjuk. Mielőtt telepítjük érdemes mindenképpen egy biztonsági mentést készíteni, elvileg a frissítés nem jár adatvesztéssel, de nem bízzuk magunkat a véletlenre.