Megjelenet a Huawei Nova Y61

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is piacra dobta legújabb okostelefonját Huawei Y61 néven, mi pedig mutatjuk, hogy mit kell tudni a készülékről.

A Huawei Nova Y61 néhány napja a cég globális weboldalán bukkant fel, arról viszont nincs információnk, hogy milyen piacokon lesz elérhető a termék sem arról, hogy az induló ár mennyi lesz, viszont a specifikációkból kiindulva egy középkategóriás készülékről beszélhetünk.

A készülék kijelzője egy 6,52 colos HD+ felbontású és 60 Hz képfrissítésű LCD panel, amin vízcsepp kivágásban kapott helyet a szelfi kamera, aminek a felbontása 5 MP-es.

A hátlapon a képek alapján három lencse helyezkedik el: egy 50 MP-es főkamera, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse. Dizájn szempontjából csatlakozik az idei trendhez a termék, így az oldalak nincsenek lekerekítve.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy milyen processzor dolgozik a készülékben, hiszen ezt nem nevezték meg, azt viszont tudni lehet, hogy kapható lesz 4GB/64GB-os és 6GB/64GB-os kivitelben is, utóbbi modell csak az ázsiai piacon lesz beszerezhető.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit vezetékesen maximum 22,5W-al lehet tölteni. Szoftveresen EMUI 12 fut a készüléken, ami mellé természetesen nem társul Google támogatottság.


Forrás