Megjelent a Android 13 béta verziója

A Google a napokban kiadta az Android 13 béta verzióját, így hamarosan mindenki letesztelheti az új rendszert, ha regisztrál a próbára. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az Android 13-as rendszerről már szinte az Android 12 debütálása óta érkeznek szivárgások. Utóbbit már nagyon sok készülék megkapta, de persze még mindig akadnak olyanok, akik jogosultak rá, de még várni kell a frissítésre, az ütemtervek miatt.

Ennek ellenére, már a napokban a Google hivatalosan is kiadta az Android 13-as rendszer béta verzióját, így egyre közelebb került a végleges verzió megjelenése. Elsőként a Google Pixel mobilokra lesz elérhető az újdonság, de napokon belül, biztosan a többi márkánál is megérkezik a frissítés lehetősége.

android

Itt fontos megjegyezni, hogy nem a végleges Android 13-as verzióról van szó, hanem a béta verzióról, amit a vállalkozószellemű felhasználók próbálhatnak ki, viszont itt még sokszor akadnak hibalehetőségek a rendszereknél, így nem árt velük vigyázni. Gyártótól függetlenül, regisztrálni kell a verzió kipróbálására és ezt követően lesz elérhető a frissítés a regisztrált készülékre.

A rendszer végleges verziójának pontos megjelenéséről egyelőre még nincs hír, de az eddig megjelent szivárgások szerint, jóval előbb érkezhet majd meg, mint az előd verzió. Az új rendszer nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, valamint a nagyobb kijelzős készülékek vagy tabletek támogatására.


Forrás