Megjelent a Huawei FreeBuds 5i

A kínai vállalat piacra dobta a napokban legújabb vezeték nélküli fülhallgatóját, amit Huawei FreeBuds 5i névre kereszteltek el. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Huawei a tavalyi évben dobta piacra a Huawei FreeBuds 4i vezeték nélküli fülhallgatót, ami azóta is kapható itthon is. Ennek a terméknek érkezett meg az utód modellje, amit Kínában június 18-tól lehet majd megvásárolni és hamarosan biztosan Magyarországon is elérhető lesz.

A termék az előd modellhez képest jobb és dizájnosabb kialakítást kapott, ahogyan az a képeken is látható, a termék színezése, pedig most nem fényes, hanem matt és van egy olyan beütése, mintha újrahasznosított anyagból készült volna.

Nem csak a dizájn lett más, hanem az aktív zajszűrés is tovább fejlődött, hiszen a Huawei FreeBuds 4i-nél használt 22 dB-es szint helyett 42 dB-est kapott meg, ami jobb, mint amit a Huawei FreeBuds Pro készüléknél használtak. Az akkumulátor kapacitás is tovább fejlődött, hiszen egy feltöltéssel akár 28 órán keresztül használható a készülék.

A biztos kapcsolat is adott lehet, hiszen Bluetooth 5.2-es szabványt kapott meg, emellett az eszközök közötti váltás is gördülékeny. A súlya is csökkent a terméknek 18%-kal, így a viselés is könnyebb.


Forrás