Megjelent a Huawei Nova 10z

A kínai vállalat a napokban egy új okostelefont mutatott be Huawei Nova 10z néven, amit már meg is lehet vásárolni. Mutatjuk, hogy mit tudunk a termékről.

A Huawei néhány nap alatt több készüléket is bemutatott. Megjelent a Huawei Mate 50 sorozat és mindezek mellett megjelent a Huawei Nova 10z okostelefon is, ami a középkategóriába jelent meg agresszív árazással Kínában, mai árfolyamon számítva durván 92.000 Ft-ért. A termék már megvásárolható fekete, ezüst és zöld színben is.

Arról egyelőre még sajnos nem tudni, hogy milyen processzort kapott meg a termék, de elérhető 128GB-os és 256GB-os kivitelben is. Szoftveresen alapból HarmonyOS 2.0 fut rajta, így még nem kapta meg a legújabb rendszert.

A kijelző egy 6,6 colos FHD+ felbontású IPS LCD panel, amin Infinity-O kivágásban helyezkedik el a 16 MP-es szelfi kamera.

A hátlapon összesen három lencse szerepel: van egy 64 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es makró lencse. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-es, ami nem túl acélos, de vezetékesen 40W-al lehet feltölteni. A készülék állítólag fröccsenésálló és rendelkezik Dual SIM támogatottsággal is.


Forrás